top of page

Producten

De producten die wij gebruiken voor uw behandeling zijn zorgvuldig uitgekozen en van goede kwaliteit, daarom willen we ook dat u deze producten thuis zelf kan gebruiken. Deze producten kan u kopen bij een afspraak. 

Clip-in hairextensions

Klanten staan in de rij voor onze ongelooflijke Clip-in hairextensions. Hoewel het niets anders bevat dan volledig natuurlijke, biologische producten, is dit alles wat je nodig hebt om de gewenste resultaten te krijgen. Geloof je de hype niet? Probeer het zelf (proefmonsters beschikbaar).

Beautiful Hair Model

Permanente hairextensions

We kunnen onze Permanente hairextensions niet genoeg aanbevelen, en onze klanten lijken het daarmee eens te zijn. Het is zo populair dat we het moeilijk hebben om het in de schappen te houden. We zouden kunnen blijven praten over hoe fantastisch het is, maar de manier om de kracht ervan te ontdekken, is door het zelf te proberen.

Woman in a Red Dress

Natuurlijke pruiken

We houden van luxe artikelen tegen betaalbare prijzen, en daarom is onze Natuurlijke pruiken zo'n geweldige optie als je een speciale behandeling nodig hebt. Iedereen houdt van de resultaten die ermee behaalt worden, net als wij. Kom langs en doe vandaag nog een aankoop.

Model with Curly Hair
bottom of page